Παναθηναϊκός : Η μπάλα στα χέρια του Πασκουάλ

Παναθηναϊκός : Η μπάλα στα χέρια του Πασκουάλ

Η ερμηνεία της δήλωσης του Γιαννακόπουλου και η επιτακτική ανάγκη για πρόκριση στο Φάιναλ φορ.

H δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό επισκίασε ακόμα και την ίδια τη νίκη των πρασίνων.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το ρόστερ και το αν θα γίνουν μεταγραφικές κινήσεις που θα ενισχύσουν την ομάδα.

«Το υλικό είναι εξαιρετικό. Αυτό ζήτησε ο προπονητής και οφείλει να βρει τις λύσεις για να παίζουμε καλύτερα» είπε ο Γιαννακόπουλος και έριξε τα… καρφιά του στον Τσάβι Πασκουάλ.

Η αλήθεια είναι πως οι εμφανίσεις της ομάδας στην Ευρωλίγκα σε συνδυασμό με το εύκολο πρόγραμμα που είχε στην αρχή έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό. Ο Καταλανός χρεώνεται το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει να βρει λύσεις και ρόλους στην ομάδα, τις μεγάλες διακυμάνσεις που παρουσιάζει στην απόδοσή της κάθε εβδομάδα και κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά και τις αποφάσεις του κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Ο Πασκουάλ φέτος, τρίτο χρόνο του συμβολαίου του παίρνει περίπου 1,2 εκ ευρώ ένα από τα υψηλότερα στην Ευρωλίγκα και για τη διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν φαίνεται πως είναι αρκετό ένα ακόμα πρωτάθλημα ή μερικές ακόμα νίκες επί του Ολυμπιακού.

Οι πράσινοι θέλουν κάτι παραπάνω στην Ευρωλίγκα, τα οκτώ χρόνια απουσίας από τα Φάιναλ φορ είναι πάρα πολλά και με τον Πασκουάλ στο «τιμόνι» θεωρείται επιτακτική η παρουσία της ομάδας.

Άλλωστε δυο φορές έχει αποτύχει να προκριθεί στο Φάιναλ φορ με πλεονέκτημα έδρας και αυτό αποτελεί μεγάλο μείον στο μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Από την άλλη στο «τριφύλλι» θεωρούν πως το μπάτζετ δεν έχει μειωθεί. Είναι σχεδόν το ίδιο. Έφυγαν οι Σίνγκλετον και Τζέιμς και τα χρήματα που έπαιρναν μοιράστηκαν σε μεταγραφές και αυξήσεις στους παίκτες που ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους.

Έτσι λοιπόν το μπαλάκι έχει έρθει για τα… καλά στα χέρια του Πασκουάλ, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί την κατάσταση. Είτε με το καλό είτε με το άγριο. Να κάνει τους παίκτες να αντιληφθούν πως δεν είναι μόνο αυτός στο κάδρο, αλλά όλη η ομάδα. Η οποία όλη χάνει και όλη κερδίζει.

Το σίγουρο όμως είναι πως η καμπάνα χτύπησε από την πλευρά της διοίκησης και η πίεση στον προπονητή αρχίζει να γίνεται ολοένα και περισσότερη. Την ίδια στιγμή το πρόγραμμα θα δυσκολεύει με πολύ δύσκολα παιχνίδια να ακολουθούν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ