Μανωλόπουλος: «Μας στοίχησαν τα λάθη»

Μανωλόπουλος: «Μας στοίχησαν τα λάθη»

Ο τεχνικός του Ηφαιστου Λήμνου τόνισε ότι η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο έχασε τη συγκέντρωσή της και γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ.

Στα πολλά λάθη που έκαναν οι παίκτες του στάθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, μετά την ήττα του Ηφαιστου Λήμνου από την ΑΕΚ με 83-69. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του τα πήγε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο έχασε τη συγκέντρωσή της, έκανε αρκετά λάθη και μοιραία γνώρισε την ήττα από την Ενωση. «Κάναμε 9 λάθη που μας στοίχισαν», τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ερχόμενοι εδώ είχαμε δουλέψει αρκετά. Τα σημεία κλειδιά ήταν να μην κάνουμε λάθη στην επίθεση, γιατί θα δίναμε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να φύγει στον αιφνιδιασμό. Ξέραμε ότι έχει ελλείψεις στο πλέι μέικερ και θέλαμε να το εκμεταλλευτούμε. Και το επίπεδο της ενέργειας να ήταν στο ανώτατο επίπεδο και στα 40 λεπτά. Αυτό ήταν το βασικό μας πλάνο.

Είμαι ευχαριστημένος από το ξεκίνημα του αγώνα. Ήταν ίσως το καλύτερο ξεκίνημα που έχουμε κάνει ως τώρα εκτός έδρας. Είμαστε νέα ομάδα και προσπαθούμε να φτιάξουμε χαρακτήρα. Είμαι ευχαριστημένος με το πρώτο ημίχρονο. Πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε. Κάναμε βέβαια και 9 λάθη που μας στοίχισαν.

Στο ημίχρονο είπα στα αποδυτήρια στα παιδιά ότι το τρίτο δεκάλεπτο είναι το καλύτερο της ΑΕΚ. Πράγματι έπαιξε δυνατά στην άμυνα, στο όριο του φάουλ, εμείς κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και στο τέλος και το παιχνίδι».

Για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος της ΑΕΚ: «Είδα παλιούς φίλους. Τα συναισθήματα είναι πολύ καλά, απλά όταν είσαι προπονητής σε άλλη ομάδα, είσαι συγκεντρωμένος σε αυτή. Ευχαριστώ τον κόσμο που με χειροκρότησε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ