‘Ηφαιστος Λήμνου – Προμηθέας Πάτρας 82-67

‘Ηφαιστος Λήμνου – Προμηθέας Πάτρας 82-67

Με ηγέτη τον Γκόντρικ Χότσερ με 13 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ο Ήφαιστος επικράτησε εύκολα του Προμηθέα στην Λήμνο με 82-67

Χάρη σε ένα εξαιρετικό δεύτερο δεκάλεπτο, στο οποίο έχτισε διαφορά κοντά στους 20 πόντους, ο Ήφαιστος Λήμνου επικράτησε του Προμηθέα Πάτρας με 82-67 και συνέχισε αήττητος στις εντός έδρας αναμετρήσεις του.

Όταν αγωνίζεται στο κλειστό «Ν.Σαμαράς ο Ήφαιστος Λήμνου μεταμορφώνεται προς το καλύτερο. Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου είχε τον έλεγχο του ματς από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από την ομάδα του Μάκη Γιατρά επέστρεψε στις νίκες (4-4), ενώ οι Πατρινοί δεν μπόρεσαν να δώσουν ανάλογη συνέχεια στα θετικά τους αποτελέσματα στην Basket League, υποχωρώντας στο 5-3.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αρκετά ισορροπημένο με τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ μέχρι την λήξη του στο οποίο οι γηπεδούχοι προηγούνταν με 23-18. Ωστόσο, στη δεύτερη περίοδο, ο Ήφαιστος έφτιαξε μομέντουμ και με τους Σταμάτη και Σμιθ να δίνουν λύσεις επιθετικά, η διαφορά έφτασε σε διψήφια επίπεδα (32-22, 13′). Σε αυτό το σημείο οι παίκτες του Μάκη Γιατρά ήταν ιδιαίτερα άστοχοι και δεν μπόρεσαν να μείνουν κοντά στο σκορ. Έτσι, ως συνέπεια, ο Ήφαιστος συνέχιζε να ανεβάζει την διαφορά, με αυτή να είναι στο τέλος του ημιχρόνου στο +18 (47-29).

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι επιθετικές λύσεις των Μπρέιζελτον και Φρεϊμάνις δεν επέτρεπαν στον Προμηθέα να κατεβάσει την διαφορά, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Μέιερ. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να μαζέψουν τη διαφορά, με τον Ήφαιστο να διατηρεί το +20, χάρη στον Σμιθ, για το 67-47 της τρίτης περιόδου.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι διατήρησαν με ευκολία το προβάδισμα, με αποτέλεσμα να πάρουν την τέταρτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Τα δεκάλεπτα: 23-18, 47-29, 67-47, 82-67.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ