Μπλατ: «Πολύ θετικό να βλέπεις τον Τουπάν και πάλι στο παρκέ»

Μπλατ: «Πολύ θετικό να βλέπεις τον Τουπάν και πάλι στο παρκέ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στην επιστροφή του Γάλλου φόργουορντ αλλά και στην ξεκούραση του Σπανούλη και του Τίμα ενόψει Εφές.

Λακωνικός ήταν στην τοποθέτησή του ο Ντέιβιντ Μπλατ στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ολυμπιακός-Ρέθυμνο στο ΣΕΦ. Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός στάθηκε στην επιστροφή του Τουπάν αλλά και στην ξεκούραση των Σπανούλη και Τίμα, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με την Αναντόλου Εφές στο Φάληρο την προσεχή Πέμπτη.

Αναλυτικότερα ο Μπλατ δήλωσε: «Τα παιδιά έπαιξαν σκληρά και καλά ως ομάδα και στις δύο άκρες. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο μέχρι να το κάνεις εύκολο. Ειλικρινά νομίζω πως το Ρέθυμνο έπαιξε καλό μπάσκετ και είμαι χαρούμενος που είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε σε όλους τους παίκτες μας την ευκαιρία να παίξουν και όσοι έπαιξαν, έπαιξαν καλά.

Είναι πολύ θετικό να βλέπεις τον Τουπάν και πάλι στο παρκέ. Μας είχε λείψει τα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια. Και είμαι χαρούμενος που είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε την ευκαιρία στον Σπανούλη να ξεκουραστεί, αλλά και στον Τίμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ