Μπάνκι: «Με προσοχή και σοβαρότητα απέναντι στο Λαύριο»

Μπάνκι: «Με προσοχή και σοβαρότητα απέναντι στο Λαύριο»

Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε για το ματς με το Λαύριο και επισήμανε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να βγάλουν στο παρκέ το ίδιο πάθος που είχαν και στο ματς με την Χάποελ.

Τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με το Λαύριο (15/12, 17:00) , για την 9η αγωνιστική της Basket League έκρουσε ο Λούκα Μπάνκι.

Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα και προσοχή το παιχνίδι με το Λαύριο και να βγάλουν το ίδιο πάθος που είχαν και στον αγώνα με την Χάποελ στα Ιεροσόλυμα. Παράλληλα, τόνισε ότι το Λαύριο διαθέτει γκαρντ με πολύ καλό ποσοστό και ψηλούς με πολύ μεγάλη εμπειρία.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πρέπει να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων.  Το Λαύριο είναι καλή ομάδα, έχει γκαρντ με μεγάλο ποσοστό ευστοχίας και ψηλούς με εμπειρία, που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στην άμυνά μας. Θα έρθει να παίξει χωρίς πίεση στο ΟΑΚΑ. Όπως είπα, πρέπει να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Χρειάζεται σοβαρότητα, προσοχή και να βγάλουμε το πάθος, που είχαμε στα Ιεροσόλυμα με  Χάποελ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ