ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις ο Τέπιτς

ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις ο Τέπιτς

Ο Σέρβος φόργουορντ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, εξαιτίας των οποίων χρησιμοποιήθηκε λίγο στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Βενέτσια (12/12)

Με τον Μιλένκο Τέπιτς θεατή μπήκε σήμερα σε διαδικασία σύντομης προετοιμασίας για το εντός έδρας παιχνίδι, για την 9η αγωνιστική της Basket League με τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ (16/12, 17.00). Ο Σέρβος φόργουορντ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, εξαιτίας των οποίων χρησιμοποιήθηκε λίγο στο τελευταίο, νικηφόρο ευρωπαϊκό ματς της ομάδας, στο PAOK Sports Arena, με τη Βενέτσια (12/12).

Είναι πιθανό να δοκιμάσει να συμμετέχει στο αυριανό πρόγραμμα που θα κάνουν οι συμπαίκτες του, πρακτική που θα δείξει αν θα πρέπει ή όχι να ανησυχεί ο Ηλίας Παπαθεοδώρου για την κατάστασή του. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» θα δώσει τις τελευταίες, ουσιαστικά, οδηγίες στους παίκτες του για τη μάχη με τους «πράσινους», με προπόνηση που θα διεξαχθεί αύριο στο βοηθητικό γήπεδο του κλειστού της Πυλαίας.

Αιτία της μικρής… «μετακόμισης» για τους «ασπρόμαυρους» αποτελεί η διεξαγωγή, στην κεντρική σάλα του γηπέδου, του αγώνα βόλεϊ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό (17.00, 10η αγωνιστική Volley League).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ