Βεζένκοφ: «Πυλώνες οι Σπανούλης και Πρίντεζης, αλλά έχουμε 12 έτοιμους παίκτες»

 Βεζένκοφ: «Πυλώνες οι Σπανούλης και Πρίντεζης, αλλά έχουμε 12 έτοιμους παίκτες»

Ο Σάσα Βεζένκοφ αμέσως μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού, εξήρε το βάθος των ερυθρόλευκων και το γεγονός πως έχει 12 παίκτες έτοιμους να αγωνιστούν και να νικήσουν.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στη Ρόδο του τοπικού Κολοσσού με 86-67, με τους Σπανούλη και Πρίντεζη να είναι εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης, χωρίς αυτό να επηρεάζει την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ των ερυθρόλευκων είχε καλή παρουσία με 10 πόντους και 5 ριμπάουντ και αμέσως μετά την αναμέτρηση, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την απουσία των ηγετών της ομάδας αλλά και τον τρόπο που ανταπεξήλθαν οι υπόλοιποι παίκτες:

«Είναι οι δύο πυλώνες της ομάδας μας, αλλά ο κόουτς αποφάσισε να ξεκουραστούν. Έχουμε όμως άλλους 12 παίκτες έτοιμους να αγωνιστούν και κατά μεγάλο μέρος του παιχνιδιού ανταποκριθήκαμε καλά. Πολλά τα νέα πρόσωπα, η Euroleague είναι απαιτητική όπως και το πρωτάθλημα και θα πρέπει να είμαστε όλοι μας έτοιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας και πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι. Στη Βαρκελώνη είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα, πέρασε 3 χρόνια εκεί εύκολα και δύσκολα. Εγώ θέλω μόνο να κερδίζει η ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ