ΑΕΚ: Επέμβαση για Σάκοτα, εκτός προπόνησης Χάντερ και Σαντ Ρος

ΑΕΚ: Επέμβαση για Σάκοτα, εκτός προπόνησης Χάντερ και Σαντ Ρος

Πονοκέφαλοι για τον Λούκα Μπάνκι στην προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της κόντρα στον Παναθηναϊκό (23/12, 21:00), με τον Ντούσαν Σάκοτα να υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση και τους Βινς Χάντερ και Χάουαρντ Σαντ Ρος να μην παίρνουν μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής.

Την προσοχή της στην αναμέτρηση της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΟΑΚΑ στρέφει η ΑΕΚ με τον κόουτς της Ένωσης Λούκα Μπάνκι και τους παίκτες του να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς την Παρασκευή 21/12), μετά το ρεπό της Πέμπτης.

Τα κιτρινόμαυρα προβλήματα όμως συνεχίζουν να υπάρχουν, με τον Ντούσαν Σάκοτα να υποβάλλεται σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στη στοματική κοιλότητα. Ο αρχηγός της ομάδας ολοκλήρωσε την προπόνηση της Παρασκευής μετά από δική του επιθυμία και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης.

Εκτός προπόνησης τέθηκαν οι Βινς Χάντερ και Χάουαρντ Σαντ Ρος με τον πρώτο να νιώθει ενοχλήσεις σε πόδι και και τον άλλον στη μέση και ως εκ τούτου να υποβάλλονται σε θεραπευτική αγωγή, ώστε να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών.

Και οι τρεις παίκτες είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον Ιταλό κόουτς να τους περιμένει ως και την τελευταία στιγμή.

Εκτός προπόνησης παρέμειναν και οι Βασίλης Ξανθόπουλος, Βασίλης Καββαδάς, με την επιστροφή τους να υπολογίζεται για το 2019.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ