Ο Χολαργός με τα μάτια του Άρη

Ο Χολαργός με τα μάτια του Άρη

Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ σκιαγράφησε το αγωνιστικό προφίλ του σημερινού (5.30 μ.μ) αντιπάλου της ομάδας της.

Εξαιρετικά κρίσιμο για τον Άρη είναι το σημερινό (5.30 μ.μ) παιχνίδι με τον Χολαργό στο Nick Galis Hall, καθώς η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη. Η ΚΑΕ Άρης σκιαγράφησε στην επίσημη ιστοσελίδα της το αγωνιστικό προφίλ του σημερινού αντιπάλου της ομάδας της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Τον Χολαργό υποδέχεται σήμερα (22/12, 17:30, ΕΡΤ2) ο ΑΡΗΣ, για τη 10η αγωνιστική της Betshop Basket League. Η αθηναϊκή ομάδα αγωνίζεται φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α1. Ο αντίπαλος των «κίτρινων» βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας, μετρώντας τέσσερις νίκες και πέντε ήττες.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς (28, 2,02) είναι ο πρώτος σκόρερ των «νεοφώτιστων» με 11 πόντους μέσο όρο, ανά παιχνίδι και δεύτερος ριμπάουντερ με 6 ριμπάουντ. Επίσης μοιράζει 1,9 ασίστ και είναι ο πρώτος σε αξιολόγηση παίκτης της ομάδας του με 115 βαθμούς. Ο Javontae Hawkins (25, 1,96) σημειώνει 10,9 πόντους, προσθέτοντας 3,2 ριμπάουντ. Ο Jermaine Love (29, 1,91) πετυχαίνει 10 πόντους, μαζεύει 3,1 ριμπάουντ και δίνει 2,6 ασίστ. Ο γνωστός από την περυσινή θητεία του στα Τρίκαλα, Gary Talton (28, 1,85) που αποκτήθηκε πριν από δυο βδομάδες από τον Χολαργό, σκοράρει 9 πόντους κατά μέσο όρο, στα δυο παιχνίδια που έχει αγωνιστεί. Ο Toarlyn Fitzpatrick (29, 2,06), ο οποίος έχει παίξει στον Απόλλωνα Πάτρας και στο Ρέθυμνο προσφέρει 7,6 πόντους και 4,6 ριμπάουντ. Ο Νιγηριανός σέντερ Danny Agbelese (28, 2,06) μετράει 5,8 πόντους και 6,3 ριμπάουντ, όντας ο καλύτερος ριμπάουντερ της αθηναϊκής ομάδας.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης που «κατηφόρισε» το περασμένο καλοκαίρι στην Αθήνα, έχουν φορέσει τη φανέλα του ΑΡΗ.

Προπονητής του Χολαργού είναι ο 49χρονος Άρης Λυκογιάννης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ