Μπάνκι: «Να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι»

Μπάνκι: «Να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι»

Ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και επισήμανε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ δεσπόζει στο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Basket League, με τον Λούκα Μπάνκι να μιλάει στο επίσημο σάιτ της Ενωσης για τη μεγάλη μάχη με τους Πράσινους. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και να κάνει το τέλειο παιχνίδι απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λούκα Μπάνκι: 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που αύριο θα αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα του Πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει ολοκληρωμένο ρόστερ και έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο ακόμα και στην κακή του ημέρα.

Όταν αντιμετωπίζεις ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να δίνεις το 101% των δυνατοτήτων σου και να κάνεις το τέλειο παιχνίδι αν θες να πάρεις κάτι από αυτό. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Όλοι στην ομάδα θέλουμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Χρειαζόμαστε σωστή προσέγγιση του αγώνα, ηρεμία στο παιχνίδι μας και σαράντα λεπτά συγκέντρωσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ