Λάνγκφορντ: «Βγάλαμε ενέργεια, να συνεχίσουμε έτσι»

Λάνγκφορντ: «Βγάλαμε ενέργεια, να συνεχίσουμε έτσι»

Ο Κιθ Λάνγκφορντ ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθεια των συμπαικτών του στον αγώνα με την ΑΕΚ. Για τον τραυματισμό του δήλωσε ότι είναι καλύτερα από ό,τι περίμενε ο ίδιος.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ δεν μπόρεσε να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ λόγω του τραυματισμού του στον αγώνα κόντρα στην Αρμάνι, παρόλα αυτά βρέθηκε στις κερκίδες του ΟΑΚΑ. Ο Αμερικανός μετά την ολοκλήρωση του ματς μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV τόσο για την αναμέτρηση όσο και την κατάστασή του. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γκαρντ των πράσινων:

«Είναι καλύτερα από αυτό που περίμενα. Το βλέπουμε μέρα με την ημέρα άλλα μου αρέσει η πορεία της αποθεραπείας μου». Για να συνεχίσει λέγοντας για τους συμπαίκτες του: «Βγάλαμε ενέργεια, τα παιδιά έδειξαν ελεύθερα και έπαιξαν σκληρά. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Τέλος όσον αφορά τη συνάντησή του με τον πρώην προπονητή του, Λούκα Μπάνκι, ανέφερε: «Ήθελα να παίξω αλλά ελπίζω να έχω την ευκαιρία να τον αντιμετωπίσω στο μέλλον. Τον έχω δει πολλές φορές, έχουμε καλή επαφή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ