MVP της 10ης αγωνιστικής ο Οκτάβιους Έλις

MVP της 10ης αγωνιστικής ο Οκτάβιους Έλις

Ο Αμερικανός σέντερ του Προμηθέα έκανε σμπαράλια την φροντ λάιν του Λαυρίου και κέρδισε με το σπαθί του το βραβείο του MVP της 10ης αγωνιστικής της Basket League.

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Προμηθέα πραγματοποίησε ο Οκτάβιους Έλις στη νίκη των Πατρινών επί του Λαυρίου με 85-73.

Ο Αμερικανός έκανε σμπαράλια την αντίπαλη φροντ λάιν, αγγίζοντας το double-double και οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του σε μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο 25χρονος ήταν εξαιρετικός και κέρδισε με το σπαθί του το βραβείο του MVP της 10ης αγωνιστικής της Basket League. Συγκεκριμένα, στον αγώνα με το Λαύριο αγωνίστηκε για 31:01 λεπτά, στα οποία είχε 14 πόντους με 7/9 δίποντα, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 τάπα, 1 κλέψιμο, 1 λάθος και 8 κερδισμένα φάουλ, συγκεντρώνοντας 28 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Σον Έβανς του Ηφαίστου Λήμνου με 27 βαθμούς στο σύστημα ranking, στην τρίτη ο Κουίνσι Ντιγκς του Κολοσσού Ρόδου με 21 βαθμούς και στην τέταρτη ο Στέφαν Λάσμε του Παναθηναϊκού με 20 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ