Κινείται για Ούντριχ η ΑΕΚ!

Κινείται για Ούντριχ η ΑΕΚ!

Έτοιμη για μία μεγάλη μεταγραφική κίνηση είναι η Ένωση, καθώς προσπαθεί να κάνει δικό της τον Μπένο Ούντριχ.

Η ΑΕΚ εδώ και κάποιες μέρες έχει βγει στην αγορά για πλέι μέικερ, καθώς ο Εξέβιερ Ράταν Μέις δεν αποδίδει μέχρι στιγμής τα προσδοκώμενα, δημιουργώντας αδυναμία στην ομάδα στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Λούκα Μπάνκι φαίνεται να έχει καταλήξει στον εκλεκτό και αυτός είναι ο Μπένο Ούντριχ, ο οποίος παραμένει ελεύθερος από τον περασμένο Ιούνιο, μετά την εξάμηνη θητεία του στην Ζαλγκίρις.

Η περίπτωση του 36χρονου Σλοβένου ωστόσο, είναι αρκετά δύσκολη, καθώς ο ίδιος επιθυμεί να εξαντλήσει τις πιθανότητες του να βρει συμβόλαιο με ομάδα της Ευρωλίγκας, κάτι που έχουν αντιληφθεί οι άνθρωποι της ΑΕΚ από τις μέχρι τώρα επάφες που έχουν κάνει μαζί του.

Ο Ούντριχ είναι ένας παίκτης που μπορεί κατευθείαν να κάνει τη διαφορά, καθώς πρόκειται για ένα πολύ έμπειρο πόιντ γκαρντ, με θητεία 13 χρόνων στο NBA, όπου αγωνίστηκε κατά σειρά σε Σαν Αντόνιο Σπερς, Μιλγουόκι Μπακς, Ορλάντο Μάτζικ, Νιου Γιορκ Νικς, Μέμφις Γκριζλς, Μαϊάμι Χιτ και Ντιτρόιτ Πίστονς.

Προϋπόθεση για όλα τα παραπάνω φυσικά, είναι η ΑΕΚ να εξοφλήσει το χρέος προς τον Τζάουαντ Ουίλιαμς, ώστε να αρθεί η απαγόρευση μεταγραφών που της έχει επιβληθεί από την FIBA, κάτι το οποίο είναι αρκετά εύκολο, αφενός λόγω του μικρού χρηματικού ποσού που χρωστά στον παίκτη (25 χιλιάδες ευρώ), αφετέρου λόγω του ότι η διαδικασία άρσης της απαγόρευσης μεταγραφών είναι απλή διαδικασία.

Τα χρόνια που αγωνίστηκε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Ούντριχ μέτρησε 8,4 πόντους, 3,4 ασίστ και 2,1 ριμπάουντ ανά μέσο όρο στην κανονική διάρκεια, ενώ στα play offs (με Σπερς και Γκριζλς) μέτρησε 4,5 πόντους, 1,2 ασίστ και 1 ριμπάουντ.

Με την Ζαλγκίρις αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια φτάνοντας μέχρι το Final 4, μετρώντας 3,1 πόντους, 1,8 ασίστ και 1,5 ριμπαόυντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ