Σχίζας: «Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που τιμωρεί τα λάθη»

Σχίζας: «Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που τιμωρεί τα λάθη»

Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ μίλησε για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Ο Σταύρος Σχίζας, μέσα από το blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική της Basket League. Αναλυτικά όσα έγραψε ο παίκτης του Δικέφαλου του βορρά:
«Γεια σας φίλοι μου και χρόνια πολλά!

Αυτές τις μέρες είχαμε περισσότερο χρόνο ξεκούρασης, καθώς είχαμε δύο μέρες χωρίς προπονήσεις και δεν υπήρχε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Για τις γιορτές πήγαμε στον Ασκό, που είναι το χωριό της γυναίκας μου, φάγαμε αρκετά, όπως συνηθίζεται αυτές τις μέρες, ανταλλάξαμε δώρα και γενικά περάσαμε ωραίες στιγμές. Στον γυρισμό κατεβήκαμε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι είχε πάρα πολύ κόσμο! Η κατάσταση μου θύμισε τη Νέα Υόρκη! Δεν μπορούσαμε να παρκάρουμε πουθενά, όλα τα μαγαζιά ήταν γεμάτα, αλλά γενικά η πόλη ήταν στολισμένη και πολύ όμορφη.

Είναι μέρες γιορτών και ξεκούρασης για πολλούς ανθρώπους, αλλά εμείς έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας λίγο πριν αλλάξουμε χρονιά. Πριν πάω στο κολέγιο στις ΗΠΑ, δεν είχα συνηθίσει να παίζω μπάσκετ αυτές τις μέρες, αλλά τα τελευταία χρόνια έχω μάθει σε αυτή την κατάσταση και στο μυαλό μου είναι απλά άλλο ένα παιχνίδι.

Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολος. Σίγουρα δεν υπάρχουν περιθώρια για πολλά λάθη και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού μπορούμε. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που τιμωρεί τα λάθη, είναι σε καλό ρυθμό παρά την πρόσφατη ήττα στην Ευρωλίγκα. Έχουμε δουλέψει σκληρά για να είμαστε έτοιμοι και πιστεύω ότι θα το δείξουμε στο παρκέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ