Κουτσός: «Συγκλονιστικοί οι παίκτες μου, κατέθεσαν την ψυχή τους»

Κουτσός: «Συγκλονιστικοί οι παίκτες μου, κατέθεσαν την ψυχή τους»

Ο τεχνικός της Κύμης υποκλίθηκε στους παίκτες του μετά τη νίκη επί του Αρη και τόνισε ότι η ομάδα του απέδειξε ότι μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία.

Από την κόλαση στον παράδεισο! Η Κύμη βρέθηκε να χάνει μέχρι και με 17 πόντους στο παιχνίδι με τον Αρη, αλλά δεν το έβαλε κάτω και με αντεπίθεση διαρκείας έφερε τα πάνω κάτω και πήρε τη νίκη με 18 πόντους διαφορά (75-57).

Η αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες της Κύμης και φυσικά η νίκη ικανοποίησε απόλυτα τον τεχνικός της ομάδας, Ισίδωρο Κουτσό, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι η ομάδα του απέδειξε ότι μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία.

Παράλληλα, ο νεαρός τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, οι οποίοι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, καταθέσαν την ψυχή τους και ήταν συγκλονιστικοί.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την απόδοση τους, γιατί δείξαμε ότι μπορούμε να παραμείνουμε στην κατηγορία.

Δεν ξεγελιόμαστε ότι κάναμε κάτι πολύ σπουδαίο, είμαστε ακόμα σε δύσκολη κατάσταση. Θα προσπαθούμε κάθε μέρα στο γήπεδο να δείχνουμε τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις.

Όπως είπα και στα παιδιά η αμφισβήτηση και η πίεση πρέπει να είναι όπλο μας. Είχαμε μεγάλη πίεση πριν το παιχνίδι, οφείλω να τους παραδεχτώ για την προσπάθεια που κάνανε, καταθέσαν την ψυχή τους και ήταν συγκλονιστικοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ