«Οι στόχοι του Πιτίνο: Κιλπάτρικ και Βούγιασιτς» (vid)

«Οι στόχοι του Πιτίνο: Κιλπάτρικ και Βούγιασιτς» (vid)

Οπως αναφέρει δημοσίευμα, οι δύο γκαρντ βρίσκονται στη λίστα του νέου τεχνικού του Παναθηναϊκού.

Ο Ρικ Πιτίνο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης του Παναθηναϊκού και ήδη κάποια ονόματα άρχισαν να ακούγονται.

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο 66χρονος τεχνικός έχει στη λίστα του μεταξύ άλλων, τους γκαρντ Σον Κιλπάτρικ και Σάσα Βούγιατσιτς. Να σημειώσουμε πάντως οτι και οι δυο είναι περισσότερο γκαρντ και λιγότερο πλέι μέικερ και οργανωτές…

Ο πρώτος είναι 28 ετών, με ύψος 1,93μ., αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Σινσινάτι χωρίς να γίνει ντραφτ και από το 2014 έχει αγωνιστεί σε Τίμπεργουλβς, Νάγκετς, Νετς, Μπακς, Κλίπερς και Μπουλς, χωρίς πάντως να… λάμψει. Τώρα έχει μείνει ελεύθερος, καθώς  από τον περασμένο τον Ιούλιο οι Ταύροι δεν τον κράτησαν και έκτοτε δεν έχει ομάδα.

Συνολικά σε 157 εμφανίσεις στο ΝΒΑ μετρά 10,3 πόντους με 39,6% στο τρίποντο, 2,7 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ κατά μέσο όρο.

Ο Βούγιασιτς, σαφώς πιο γνωστός και με πολυτετή καριέρα στο ΝΒΑ, είναι Σλοβένος 34 ετών, με ύψος 2,01μ. Στο παλμαρέ του φιγουράρουν δύο πρωταθλήματα με τους Λέικερς, το 2009 και το 2010.

Συνολικά εχει παίξει 646 ματς στο ΝΒΑ μετρώντας 5,3 πόντους (36,7% στο τρίποντο), 1,9 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ ανά αγώνα παίζοντας επίσης σε Νετς, Κλίπερς και Νικς.

Πάντως διαθέτει παραστάσεις και από την Ευρώπη, καθώς έχει παίξει σε Ούντινε, Εφές, Βενέτσια, Ισταμπούλ ΒΒ και πέρσι στην Τορίνο.

Με τους Ιταλούς είχε 11,8 πόντους, 3,8 ριμπάουντ, 1,9 ασίστ και 1,3 κλεψίματα σε 28,2 λεπτά κατά μέσο όρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ