Προς δανεισμό ο Τολιόπουλος

Προς δανεισμό ο Τολιόπουλος

Ο γκαρντ των Ερυθρόλευκων αναμένεται να φύγει δανεικός και να συνεχίσει μακριά από το ΣΕΦ την καριέρα του. Αρης και Κύμη οι πρώτες επιλογές του…

Στον Ολυμπιακό αυτήν την περίοδο ασχολούνται με το πώς θα συγκεντρωθούν για το επόμενο μεγάλο ματς της Ευρωλίγκας. Αυτό με τον Παναθηναϊκό για την 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, το πρώτο παιχνίδι του 2019, το οποίο έρχεται μετά το χαμένο ματς με την Νταρουσάφακα στην Τουρκία.

Μπορεί το μυαλό της ομάδας να είναι εκεί, όμως κάποιοι ήδη σκέφτονται λίγο παραπέρα. Ο λόγος για τον Βασίλη Τολιόπουλο. Ο 22χρονος γκαρντ βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στον Πειραιά και δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί όσο και εκείνος θα ήθελε με τα ερυθρόλευκα.

Όπως όλα δείχνουν ουσιαστικά θα αποτελέσει και παρελθόν από τον Ολυμπιακό, αφού αναμένεται να δοθεί δανεικός σε ομάδα της Α1 μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Τολιόπουλος έχει ήδη ομάδες που ερίζουν για την υπογραφή του και όπως όλα δείχνουν μετά το καλοκαίρι του 2015 θα ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αυτήν την στιγμή ο Άρης φαντάζει ως ο επικρατέστερος για τον επόμενο προορισμό του, την ώρα που και η Κύμη θα ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό της. Το «10» είχε αναφέρει το ενδιαφέρον του Άρη  όπως και ότι θεωρείται δεδομένο ότι θα πάει δανεικός.

Η εύλογη απορία είναι μία. Εχει βρει ήδη παίκτη ο Ολυμπιακός και αδειάζει θέση περιφερειακού στο ρόστερ του ή απλά το κάνει επειδή τελειώνει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και μετά δεν θα μπορούσε να μετακινηθεί σε κάποια ομάδα ο Τολιόπουλος; Η πορεία θα το δείξει με τον Άρη και την Κύμη να είναι από κοντά, την ώρα που υπάρχουν και άλλες ομάδες που θα ήθελαν να εντάξουν τον 22χρονο γκαρντ στο ρόστερ τους..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ