«Ημέρα φιλάθλου» για ιερό σκοπό στο Παναθηναϊκός-Χολαργός

«Ημέρα φιλάθλου» για ιερό σκοπό στο Παναθηναϊκός-Χολαργός

Γενική είσοδο 3 ευρώ ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός για το ματς με τον Χολαργό, με τα έσοδα της αναμέτρησης να διατίθενται σε κοινωφελείς σκοπούς.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε γενική είσοδο με 3 ευρώ για την προσεχή αναμέτρηση με τον Χολαργό (6/1, 17:00) για την Basket League. Όπως ανακοινώθηκε τα έσοδα της «Ημέρας φιλάθλου» θα διατεθούν σε κοινωφελείς σκοπούς. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τριφυλλιού:

«Αντίστροφα μετράμε για τη διεξαγωγή της «Ημέρας Φιλάθλου» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (6/1, 17.00) στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας για το 2019, αυτόν με τον Χολαργό, με ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ 3€. Η φετινή «Ημέρα Φιλάθλου», που έχει πια γίνει θεσμός, καθώς θα διεξαχθεί για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν, θα είναι ιδιαίτερη για έναν σημαντικό λόγο: τα έσοδα θα διατεθούν, μέσω του υπό σύσταση ιδρύματος «ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ», για κοινωφελείς σκοπούς.

Στο πλαίσιο της «Ημέρας Φιλάθλου» θα φιλοξενηθούν στο γήπεδο παιδιά από οικογένειες που επλήγησαν το περασμένο καλοκαίρι από τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι και στην Ραφήνα σε μια συνεργασία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και του Επίσημου Χορηγού της ομάδας, της Superfoods.

Να ενημερώσουμε πως λόγω ενός μικρού προβλήματος υγείας του Τάκη Κορωναίου δεν θα πραγματοποιηθεί σε αυτό το ματς η βράβευσή του με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων του τμήματος μπάσκετ, αλλά σε κάποιο από τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας. Ευχόμαστε από καρδιάς ταχεία ανάρρωση στην παλιά μεγάλη δόξα του «τριφυλλιού».

Η διάθεση των εισιτηρίων πραγματοποιείται από τα κάτωθι σημεία:

· Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

· Αναφορικά με τα εισιτήρια ΑΜΕΑ παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2144022541 Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 με 17.00.

· Την Κυριακή 6/1 θα λειτουργούν από τις 14.30 μέχρι τις 17.00 τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5.

· Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

· Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ