Μπάνκι: «Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση»

Μπάνκι: «Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση»

Ο προπονητής της ΑΕΚ στάθηκε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού στον σημερινό αγώνα.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι, τόνισε πως ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ενώ αναφέρθηκε και στο σημείο που η ΑΕΚ έχασε το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είναι δύσκολο να περιγράψεις ένα παιχνίδι σαν αυτό. Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Αλλά από την πλευρά μας έπρεπε να προετοιμαστούμε για ένα διαφορετικού τύπου παιχνίδι. Τα πρώτα 15 λεπτά ήταν αναγνωριστικά. Το πλάνο μας ήταν να έχουμε καλές αποφάσεις και να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα. Δεν τα καταφέραμε γιατί ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο και ταλαντούχο ρόστερ.

Εμείς δεν καταφέραμε να τους ανταγωνιστούμε μέχρι τέλους. Όταν χάσαμε την επαφή μας στο σκορ παίξαμε χωρίς πάθος, χωρίς πειθαρχία. Δεν μπορούσαμε να ανταγωνιστούμε τον Ολυμπιακό. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε στο ανοιχτό γήπεδο και πολλά τρίποντα.

Ο στόχος μας είναι να ανταγωνιζόμαστε σε κάθε επίπεδο και δείξαμε πως έχουμε ποιότητα για να είμαστε ανταγωνιστικοί και πρέπει να γεμίσουμε τα κενά μας για να ανταγωνιστούμε ομάδες υψηλού επιπέδου. Δεν έχει να κάνει με αλλαγές παικτών, αλλά δεν πιστεύουμε ότι μέσα από αυτό η ομάδα θα βελτιωνόταν άμεσα. Περιμένω απ’ όλους το καλύτερο για να ανταγωνιστούμε αυτό το επίπεδο. Εάν δεν είσαι τέλειος δεν μπορείς να παίξεις σε αυτό το επίπεδο».

Για τον Τζόρνταν Θίοντορ: «Το πλάνο είναι ξεκάθαρο. Δεν μπορεί να παίξει με την ομάδα μέχρι να έρθει το letter of clearance. Δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα στην Γερμανία και θα κάνει προπόνηση με την ομάδα την Πέμπτη. Έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τον Απρίλιο, αλλά ήταν εκτός ομάδας από τον Φεβρουάριο. Περιμένουμε ότι θα είναι δύσκολο να μπει στο κλίμα της ομάδας, να γνωρίσει τους συμπαίκτες του και να βρει την κατάλληλη δυνατή κατάσταση για την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ