Μπόγρης σε Σπανούλη: «Συνέχισε να γράφεις ιστορία» (pic)

Μπόγρης σε Σπανούλη: «Συνέχισε να γράφεις ιστορία» (pic)

Η αποθεωτική ανάρτηση του Γιώργου Μπόγρη για τον Βασίλη Σπανούλη με αφορμή το ρεκόρ του αρχηγού του Ολυμπιακού στις ασίστ.

Ο Bασίλης Σπανούλης έγινε ο κορυφαίος πασέρ του πρωταθλήματος φτάνοντας τις 2145 με τις 4 που μοίρασε κόντρα στην ΑΕΚ και η ιστορική του ασίστ είχε αποδέκτη τον Γιώργο Μπόγρη.

Έτσι ο Έλληνας σέντερ του Ολυμπιακού έγραψε ειδικό μήνυμα για το επίτευγμα του αρχηγού στο instagram: «Τιμή-Ευλογία-Συγκίνηση, δεν ξέρω ποια από αυτές τις λέξεις αντικατοπτρίζει περισσότερο το να σε έχει καποιος συμπαίκτη και πόσω μάλλον φίλο. Συνέχισε να σπας τα κοντέρ, συνέχισε να γράφεις ιστορία, συνέχισε να μας δείχνεις το δρόμο. Μαζί στα εύκολα και τα δύσκολα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τιμή-Ευλογία-Συγκίνηση, δεν ξέρω ποια από αυτές τις λέξεις αντικατοπτρίζει περισσότερο το να σε έχει καποιος συμπαίκτη και πόσο μάλλον φίλο. Συνέχισε να σπας τα κοντέρ, συνέχισε να γράφεις ιστορία, συνέχισε να μας δείχνεις το δρόμο. Μαζί στα εύκολα και τα δύσκολα. #blessed #halloffame #recordman #friendship #teamspirit #exeigerasei #denmporei #kairwtisanemiamera #ovassilismeto7 #weareolympiacos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgios Bogris (@bogrinho) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ