Βασιλόπουλος: «Να μην δώσουμε δικαιώματα στον ΠΑΟΚ»

Στις δυσκολίες που θα έχει ο αγώνας του Περιστερίου κόντρα στον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.


Βασιλόπουλος: «Να μην δώσουμε δικαιώματα στον ΠΑΟΚ» | to10.gr

Το Περιστέρι φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Basket League και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος σχολίασε την επικείμενη αναμέτρηση μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ τονίζοντας ότι η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη δεν πρέπει να δώσει δικαιώματα στον Δικέφαλο.

Δείτε όσα ανέφερε ο Έλληνας φόργουορντ στον ΕΣΑΚΕ:

Ο αγώνας που έχουμε μπροστά μας είναι πάρα πολύ δύσκολος για μας. Ο ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, με μεγάλο βάθος, πολύ έμπειρη και καλά δουλεμένη όπως είδαμε στο βίντεο και όπως φυσικά φαίνεται και από τα αποτελέσματα.

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αποπροσανατολιστούμε με όλα αυτά που ακούγονται για τον ΠΑΟΚ περί οικονομικών θεμάτων κλπ. γιατί τα παιδιά εκεί έχουν δείξει ότι έχουν μάθει να αγωνίζονται κόντρα σε όλα.

Για αυτούς τους λόγους αλλά και φυσικά επειδή θέλουμε να κλείσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τον πρώτο γύρο, εμείς θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, να μην δώσουμε δικαιώματα στον αντίπαλο να εκμεταλλευτεί τυχόν λάθη μας και να παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για το καλύτερο.

Έχουμε προετοιμαστεί καλά και είμαστε έτοιμοι για ένα ακόμη πολύ δυνατό παιχνίδι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο