Παραλίκας: «Μεγαλώσαμε με την Αυτοκρατορία και η εικόνα του Άρη με πληγώνει»

Παραλίκας: «Μεγαλώσαμε με την Αυτοκρατορία και η εικόνα του Άρη με πληγώνει»

Ο πρώην παίκτης του Αυτοκράτορα και νυν μέλος του Λαυρίου μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο πρώην παίκτης του Άρη και μέλος του τεχνικού τιμ του Λαυρίου, Σάκης Παραλίκας, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και μίλησε για το σαββατιάτικο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά και τις εμπειρίες που έχει από τον Αυτοκράτρα

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάκης Παραλίκας

-Για το αυριανό παιχνίδι: Είναι πολύ δύσκολο για εμάς το παιχνίδι γιατί είναι φωτιά το Παλέ σαν έδρα. Πιστεύουμε ότι θα γεμίσει και αύριο. Το παιχνίδι θα κριθεί στο αν θα αντέξουμε την μεγάλη πίεση που βάζει ο Άρης στην άμυνα κυρίως.

-Για το πως έχει ετοιμαστεί το Λαύριο: Αυτό το αντιμετωπίζουμε στην προπόνηση. Αλλά είναι διαφορετική η πραγματικότητα μέσα στο γήπεδο. Αν δεν το ζήσει ο παίκτης μόνος του είναι διαφορετικό. Δείχνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έχει πίεση στην άμυνα αλλά και καλύτερη επίθεση από πριν.

-Για την πίεση που υπάρχει: Η αλήθεια είναι ότι η πίεση υπάρχει και όποιος έχει φορέσει αυτή τη φανέλα το ξέρει. Πρέπει να παίζει κάθε φορά καλύτερα. Πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτή την πίεση στον Άρη. Πρέπει να το ξεπεράσεις για να έχεις επιτυχημένα αποτελέσματα.

-Για τη βαθμολογία: Η αλήθεια είναι ότι και εμείς πιστεύαμε ότι ο Άρης θα μπει στα πλέι οφ και οι υπόλοιποι θα παλέψουμε. Εμείς στο Λαύριο δεν πιστεύαμε ότι θα κινδυνεύσουμε αλλά βγαίνουν κάποια άλλα προβλήματα

-Για τον Άρη και πως αισθάνεται: Έχω περάσει από όλα τα τμήματα του Άρη και δεν μπορώ να κρύψω ότι είμαι και λίγο Άρης.

-Για το ότι ο Άρης δεν τα πάει καλά αγωνιστικά: Με προβληματίζει και δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Έχουμε μεγαλώσει με την αυτοκρατορία του Άρη και η εικόνα με πληγώνει. Ελπίζουμε να συνεχίσει καλύτερα από πριν.

-Για το τι θυμάται από τον Άρη: Για μένα ήταν μεγάλη εμπειρία γιατί ήμουν μικρός και έπαιζα με Γκάλη και Γιαννάκη. Ήταν τρομερή εμπειρία που ήμουν και έπαιζα μαζί τους. Είναι μία εμπειρία που δεν μπορεί να αντικατασταθεί με τίποτα.

-Για το πως είναι στην Τουρκία: Είναι αρκετά αναπτυγμένο το μπάσκετ στην Τουρκία. Υπάρχει αρκετή πίεση στον σύλλογο της Φενερμπαχτσέ. Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ ανδρών και γυναικών. Όπου και να πηγαίναμε είχε φιλάθλους. υπάρχει τρομερή πίεση και σε αυτή την ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ