Οικονόμου: «Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς»

Οικονόμου: «Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς»

Ο προπονητής του Πανιωνίου στάθηκε στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

Ο Νίκος Οικονόμου παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν τα πήγε καλά στον αμυντικό τομέα, ενώ έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αναλυτικά είπε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Βλέπαμε ότι μέχρι τώρα η Κύμη σκόραρε μέσα στο γήπεδο της 65-66 πόντους. Είχαμε βάλει κάποιους αμυντικούς στόχους, αλλά νομίζω ότι όταν τρως στο ημίχρονο 50 πόντους και συνολικά 92, τότε δεν έχεις πετύχει κανέναν από τους στόχους που είχες βάλει στο θέμα της άμυνας. Ενώ ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, βρήκε ρυθμό ο καινούριος ξένος παίκτης της Κύμης.

Είχαμε πει ότι είναι ένας παίκτης που με το που πιάνει την μπάλα εκτελεί, κατάφερε όμως να βάλει 5 τρίποντα στα 2 πρώτα δεκάλεπτα και να αλλάξει τελείως την ψυχολογία. Η Κύμη σούταρε με τρομερά ποσοστά ευστοχίας στο πρώτο ημίχρονο, εμείς προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και στο τρίτο δεκάλεπτο και στο τέταρτο, αλλά πάντα η Κύμη έβρισκε τα λύσεις με εύστοχα σουτ έξω από το καλάθι.

Τώρα συνεχίζουμε, είναι πραγματικά πολύ μακρύς ο δρόμος και πρέπει να προσαρμόσουμε σιγά – σιγά τον καινούριο παίκτη που είναι δύο μέρες μαζί μας. Τίποτα δεν είναι εύκολο, μπορεί να φαίνεται έτσι στο μυαλό μας, και θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη πίεση ψυχολογικά γιατί μας περιμένουν πολύ δύσκολα παιχνίδια και θα πρέπει να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε δυσκολία που θα συναντάμε σε αυτά τα ματς. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Κύμης.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ