Παπαγιάννης: «Είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε»

Παπαγιάννης: «Είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ζαλγκίρις, αλλά και τη συνέχεια των πράσινων σε όλες τις διοργανώσεις τονίζοντας πως είναι υποχρεωμένοι να αντιδράσουν.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έγραψε στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ και αναφέρθηκε στην ήττα από τη Ζάλγκιρις Κάουνας και εξήγησε ότι η ομάδα οφείλει να αντιδράσει στη συνέχεια των υποχρεώσεών της εντός και εκτός των συνόρων.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Παπαγιάννης στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Σε ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι για τη Euroleague δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Και αυτό παρά το γεγονός ότι σε αντίθεση με τα περισσότερα από τα προηγούμενα ματς επιδείξαμε μια εξαιρετική εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν μπροστά στο σκορ και διατηρούσαμε τον έλεγχο του αγώνα.

Στην τρίτη περίοδο η εικόνα μας ήταν σαφώς χειρότερη, ωστόσο καταφέραμε να είμαστε στον πόντο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, όμως, μπήκαμε πολύ άσχημα, χάσαμε πλήρως τον ρυθμό μας και δώσαμε τη δυνατότητα στη Zalgiris να ξεφύγει στο σκορ και να πάρει τη νίκη.

Γνωρίζουμε πως πλέον είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση σχετικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση, όμως είμαστε υποχρεωμένοι και αποφασισμένοι να αντιδράσουμε. Υποχρεωμένοι απέναντι στους εαυτούς μας, απέναντι στους προπονητές μας, απέναντι στη διοίκηση αλλά κυρίως απέναντι σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο που είναι πάντα δίπλα μας.

Αυτό που συνέβη στο Κάουνας ήταν συγκλονιστικό, καθώς περισσότεροι από 200 φίλαθλοί μας ξόδεψαν χρόνο και χρήμα προκειμένου να βρεθούν κοντά μας και να μας υποστηρίξουν με κάθε τρόπο. Γι’ αυτούς οφείλουμε να αντιδράσουμε και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση.

Πλέον, έχουμε μπροστά μας το δύσκολο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος απέναντι στον Ήφαιστο. Μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια και στο γήπεδό της είναι πανίσχυρη. Διαθέτει μεγάλη ποιότητα και από μέρους μας απαιτείται να ακολουθήσουμε το πλάνο μας από την αρχή ως το τέλος και να πάρουμε τη νίκη.

Τα ξαναλέμε την επόμενη εβδομάδα

Γιώργος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ