Σκουλίδας: «Να μην τους αφήσουμε να τρέξουν»

Σκουλίδας: «Να μην τους αφήσουμε να τρέξουν»

Τα σημεία που θα κρίνουν τον αγώνα του Κολοσσού Ρόδου με τον Χολαργό σχολίασε ο Διονύσης Σκουλίδας.

Ο Κολοσσός Ρόδου υποδέχεται τον Χολαργό για την 15η αγωνιστική της Basket League και ο Διονύσης Σκουλίδας σχολίασε το επικείμενο ματς και αναφέρθηκε στα κλειδιά της αναμέτρησης.

Δείτε όσα ανέφερε στον ΕΣΑΚΕ:

«Να μην τους αφήσουμε να τρέξουν!

Γειά σας φίλοι μου

Βρισκόμαστε στην δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου γύρου της Betshop Basket League και οφείλω να παραδεχθώ πως ο χρόνος περνάει πλέον πολύ γρήγορα! Αυτή την εβδομάδα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με αντίπαλο τον Κολοσσό.

Προερχόμαστε από ένα πολύ καλό ματς κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο μας, όπου παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ για μεγάλη περίοδο του παιχνιδιού! Αν και πλέον αυτό το ματς είναι παρελθόν για εμάς, η εμφάνιση και η αγωνιστική μας εικόνα μας έδωσε μεγάλη ψυχολογική ώθηση για να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση την προσπάθεια μας στις επόμενες αγωνιστικές.

Το παιχνίδι με τον Κολοσσό θα είναι πολύ δύσκολο, γιατί ο αντίπαλος βρίσκεται σε δύσκολη θέση βαθμολογικά και χρειάζεται νίκες, οπότε κάθε φορά που μπαίνει στο παρκέ θα δίνει το 100% και αυτό τους καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνους!

Γι’ αυτό τον λόγο εμείς θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα και να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να τρέξει ειδικά στο γήπεδο του!

Επιθετικά θα πρέπει να έχουμε υπομονή και να κυκλοφορήσουμε την μπάλα σωστά, προκειμένου να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις στην επίθεση για ελεύθερα σουτ.

Δουλεύουμε σκληρά καθημερινά και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας μέχρι τέλους για να φτάσουμε στη νίκη»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ