Οικονόμου: «Συγγνώμη για την εμφάνιση…»

Οικονόμου: «Συγγνώμη για την εμφάνιση…»

Ο προπονητής του Πανιώνιου ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της ομάδας και τόνισε ότι πρέπει να μιλήσει με τη διοίκηση για το καλό του συλλόγου.

Ο Πανιώνιος γνώρισε μια οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τον Ήφαιστου Λήμνου με σκορ 76-93. Ο Νίκος Οικονόμου στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τους οπαδούς της ομάδας, ενώ υποστήριξε ότι πρέπει να μιλήσει με τη διοίκηση για το καλό του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των κυανέρυθρων:

«Αρχίσαμε ανεξήγητα πολύ νωθρά τον αγώνα, παρά την κρισιμότητα του. Καταφέραμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι και να πλησιάσουμε στους τρείς πόντους, αλλά βιαστήκαμε αδικαιολόγητα να τελειώσουμε τον αγώνα και δεχτήκαμε ένα σερί 8-0 που μας χάλασε και πάλι την ψυχολογία στην προσπάθεια που έμεινε ανολοκλήρωτη.

Ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα για τον Πανιώνιο και τον κόσμο του που ήρθε να αποχαιρετήσει το γήπεδο που είναι έδρα της ομάδας για 40 χρόνια, αλλά δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε, όπως επιβαλλόταν να κάνουμε και απογοητεύσαμε τους φιλάθλους. Ζητάμε συγγνώμη για την εμφάνιση και την ήττα που γνωρίσαμε. Πρέπει να μιλήσω με την διοίκηση για το καλό της ομάδας, γιατί αυτό προέχει, υπεράνω προσώπων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ