Ολυμπιακός : Σύσσωμη η ομάδα γιόρτασε τα γενέθλια του Ρόμπερτς (pic)

Ολυμπιακός : Σύσσωμη η ομάδα γιόρτασε τα γενέθλια του Ρόμπερτς (pic)

Οι παίκτες του μπασκετικού Ολυμπιακού απέδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί θεωρούνται οικογένεια, καθώς συμμετείχαν στο πάρτι γενεθλίων του Μπράιαν Ρόμπερτς, με τον ίδιο να τους ευχαριστεί για την έκπληξη.

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς έκλεισε την Κυριακή (3/12) τα 32 και οι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό του έκαναν έκπληξη και μετά τη λήξη του αγώνα με τον Κόροιβο του έφεραν τούρτα στα αποδυτήρια και του τραγούδησαν το «Happy Birthday».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Φυσικά, η τούρτα δεν ήταν η μοναδική έκπληξη που επιφύλασσαν στον Αμερικανό γκαρντ οι παίκτες των Ερυθρολεύκων, καθώς μετά μαζεύτηκαν στο σπίτι του και γιόρτασαν εκεί τα γενέθλια του, με τον Ρόμπερτς να ευχαριστεί άπαντες ανεβάζοντας μια αναμνηστική φωτογραφία στο Instagram.

«Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας! Τζένα (σ.σ. η σύντροφος του Αμερικανού), μου την έφερες! Έφερε όλη την ομάδα για να μου κάνει έκπληξη και να διασκεδάσουμε χθες το βράδυ. Το εκτιμώ παιδιά!!!»  ήταν το μήνυμα του Αμερικανού.

Thanks for Bday love from everyone!! @jmil2449 you got me!! She got the squad to surprise me and come chill with me last night… Appreciate it fellas!! #shethemvp #surprise #goodtimes #squaddddd

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brian Roberts (@blroberts22) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ