Ολυμπιακός: Βίντεο και ανάλυση λαθών, θεραπεία ο Παπανικολάου

Ολυμπιακός: Βίντεο και ανάλυση λαθών, θεραπεία ο Παπανικολάου

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έκοψε το σημερινό ρεπό, με τον Αμερικανό να δείχνει στους παίκτες του βίντεο και να τους αναλύει τα λάθη τους στο ματς με την Μπαρτσελόνα – Θεραπεία ο Παπανικολάου, δύσκολα θα παίξει με Ηφαιστο.

Η τραγική εικόνα του Ολυμπιακού στο χθεσινό παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα προκάλεσε την οργή του Ντέιβιντ Μπλατ, με τον έμπειρο τεχνικό να «κόβει» άρον άρον το σημερινό ρεπό και να καλεί τους παίκτες του στο ΣΕΦ για προπόνηση.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιελάμβανε βίντεο και ανάλυση των λαθών που έγιναν στο παιχνίδι με τους Καταλανούς, ενώ στη συνέχεια οι Ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν στην κεντρική σάλα του φαληρικού γηπέδου. Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος έκανε θεραπεία.

Οι Πειραιώτες θα προπονηθούν εκ νέου στο ΣΕΦ το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για την Λήμνο, όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσουν τον τοπικό Ηφαιστο, για την 16η αγωνιστική της Basket League.

Οσον αφορά στον Κώστα Παπανικολάου, ο διεθνής φόργουορντ όπως όλα δείχνουν θα μείνει εκτός αποστολής, προκειμένου να συνεχίσει τη θεραπεία του και να είναι απόλυτα έτοιμος για τα δύσκολα και συνεχόμενα παιχνίδια που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ