Θίοντορ: «Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ, με φανταστικό κόσμο» (pics)

Θίοντορ: «Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ, με φανταστικό κόσμο» (pics)

Ο Τζόρνταν Θίοντορ απάντησε σε ερωτήσεις φίλων της Ένωσης τονίζοντας πόσο καλές είναι οι πρώτες του εντυπώσεις και δίνοντας… ραντεβού την Κυριακή στο ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ.

Ο 29χρνος γκαρντ της ΑΕΚ, Τζόρνταν Θίοντορ, είναι από τα τελευταία και μεγαλύτερο ίσως απόκτημα της Ένωσης που αναμένεται να της αλλάξει επίπεδο μόλις φτάσει στο 100% της κατάστασης του.

Ο Αμερικανός που είναι ιδιαίτερα δραστήριος στο Instagram, απάντησε σε ερωτήσεις φίλων της Ένωσης σχετικά με τις πρώτες του εμπειρίες μετά την μετακόμιση του στην Ελλάδα.

Σε ερώτηση για το αν είναι ικανοποιημένος με τη ζωή στην Αθήνα, αλλά και τα όσα βρήκε στην ΑΕΚ, απάντησε: «Η ομάδα είναι μεγάλη. Η πόλη είναι σπουδαία, αλλά ακόμα δεν έχω καταφέρει να δω πολύ από αυτή».

 

Σε άλλη ερώτηση για την άποψή του για τους οπαδούς της ΑΕΚ, ο Θίοντορ απάντησε μονολεκτικά αλλά… περιεκτικότατα: «Φανταστικοί…»

 

Τέλος όταν ρωτήθηκε για το αν σκοπεύει, ως μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ, να παρευρεθεί στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟΚ, ανέφερε σχετικά: «Ναι, θα είμαι εκεί. Απλά περίμενα για το κατάλληλο ματς! Θα σας δω την Κυριακή», βάζοντας παράλληλα και το hashtag #OnlyAek (μόνο ΑΕΚ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ