Ζιάγκος: «Η ΑΕΚ είναι ομάδα με πολύ μεγάλη ποιότητα»

Ζιάγκος: «Η ΑΕΚ είναι ομάδα με πολύ μεγάλη ποιότητα»

Ο προπονητής του Ρέθυμνου υποστήριξε ότι σκοπός της ομάδας του ήταν να είναι ανθεκτική απέναντι στην επιθετική άμυνα της Ένωσης.

Στο πλάνο της ομάδας του αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Ζιάγκος μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Ρεθύμνου ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της, αλλά και την ευρωπαϊκή πορεία της. Είμαστε περήφανοι για την παρουσία της και μας δημιουργεί προσδοκίες ότι μπορεί να επαναλάβει την περσινή επιτυχία της. Ευχόμαστε ολόψυχα να τα καταφέρει. Προτεραιότητές μας ήταν να έχουμε ανθεκτικότητα απέναντι στην επιθετική άμυνα της ΑΕΚ, η οποία αρέσκεται στο να δημιουργεί συνθήκες ανοιχτού γηπέδου. Το να περιορίσουμε τον αριθμό των λαθών μας θα ήταν καθοριστικός παράγοντας.

Όταν ήμασταν προσεκτικοί και υπεύθυνοι στις κατοχές μας, φέραμε το ματς σε απόσταση καλαθιού. Δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε την ίδια προσοχή στις κατοχές μας και εκεί άνοιξε το παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι ομάδα με πολύ μεγάλη ποιότητα. Ο χρόνος δεν ήταν αρκετός για να επιστρέψεις όταν η αντίπαλός σου ξεφεύγει με 14 πόντους. Είμαστε ικανοποιημένοι που έπαιξαν όλοι οι παίκτες μας. Ελπίζουμε να επιστρέψει σύντομα κοντά μας ο τραυματίας Λάιζα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ