Πανιώνιος: «Τελειώνει» ο Οικονόμου, επιστρέφει ο Φραγκιάς

Πανιώνιος: «Τελειώνει» ο Οικονόμου, επιστρέφει ο Φραγκιάς

Αλλαγές τόσο στην τεχνική ηγεσία όσο και στο ρόστερ ενόψει για τον Πανιώνιο.

Μετά την βαριά ήττα από τον Αρη με 23 πόντους, ο Πανιώνιος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση όσον αφορά την παραμονή του στη Basket League. Το μεγαλύτερο μερίδιο για τις μόλις 3 νίκες που έχει η ομάδα σε 16 ματς χρεώνεται όπως φαίνεται στον Νίκο Οικονόμου.

Το κλίμα είναι βαρύ για τον νεαρό τεχνικό ο οποίος έχει χάσει και το έρεισμα που είχε στις τάξεις των οπαδών της ομάδας, οι οποίοι των κριτικάρουν έντονα.

Ετσι όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν και τη θέση του αναμένεται να καλύψει ο Βασίλης Φραγκιάς Θυμίζουμε ότι ο τελευταίος είχε αποχωρήσει από τους κυανέρυθρους προκειμένου να αναλάβει ο Οικονόμου, ενώ τώρα θα συμβεί το αντίθετο.

Εκτός του Οικονόμου, βαρύ είναι το κλίμα και για τον Ελ Αμίν, ο οποίος δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα και αναμένεται και αυτός να αποχωρήσει.

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πανιώνιος προσπαθεί να επαναφέρει τον Ζήση Σαρικόπουλο, ο οποίος βοήθησε σημαντικά ώστε να παραμείνει πέρσι στην κατηγορία. Ο Ελληνας πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις με την Τσμόκι Μινσκ και μένει να δούμε τόσο πόσο εφικτό είναι να αποχωρήσει από την ομάδα της Λευκορωσίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ