Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Και του χρόνου...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ολυμπιακός: «Δεν συμμετέχουμε σε ματς με Παναγιώτου, Αναστόπουλο και Μάνο – Μόνο με ξένους διαιτητές με Παναθηναϊκό»

Εξώδικη γνωστοποίηση σε ΕΟΚ και ΚΕΔ από τους Ερυθρόλευκους που κατέστησαν σαφή τη θέση τους ότι δεν αλλάζουν στάση αναφορικά με την διαιτησία.

Ολυμπιακός: «Δεν συμμετέχουμε σε ματς με Παναγιώτου, Αναστόπουλο και Μάνο – Μόνο με ξένους διαιτητές με Παναθηναϊκό» | to10.gr

Ούτε στιγμή δεν κάνει πίσω ο Ολυμπιακός αναφορικά με όσα διαδραματίστηκαν μετά τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Ερυθρόλευκοι λοιπόν απέστειλαν την Πέμπτη εξώδικη ενημέρωση στην ΕΟΚ και την ΚΕΔ ενημερώνοντας ότι δεν θα αγωνιστούν σε κανένα παιχνίδι των εγχώριων διοργανώσεων εάν δεν δίνουν δεκτά τα αιτήματα τους.

Αναλυτικά:

«Η K.A.E. Ολυμπιακός απέστειλε την Πέμπτη 07.03.2019 εξώδικη γνωστοποίηση σε Ε.Ο.Κ. και Κ.Ε.Δ., με την οποία κατάστησε σαφή την επίσημη θέση και πρόθεση της ομάδας μας να μην συμμετάσχει σε κανέναν αγώνα εγχώριας διοργάνωσης που θα διευθύνουν οι διαιτητές Π. Αναστόπουλος, Α. Μάνος και Χ. Παναγιώτου, όπως και σε κανέναν αγώνα εγχώριας διοργάνωσης με αντίπαλο την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός χωρίς την αποκλειστική παρουσία ξένων διαιτητών».

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από