Μπλατ: «Ίσως δεν ήμασταν τόσο έτοιμοι σήμερα»

Μπλατ: «Ίσως δεν ήμασταν τόσο έτοιμοι σήμερα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα του απέναντι στο Λαύριο και την επόμενη αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο.

Δύσκολη ήταν η επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Λαυρίου εκτός έδρας, με τους Ερυθρόλευκους να κάμπτουν την αντίσταση των γηπεδούχων στο τέλος.
Σε αυτό στάθηκε και ο Ντέιβιντ Μπλατ τονίζοντας πως: «Προφανώς δεν παίξαμε καλά στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο. Οι αντίπαλοι έπαιξαν καλά, πρέπει να τους δώσουμε τα εύσημα. Η άλλη ομάδα έπαιξε καλύτερα. Αυτή είναι η αλήθεια, δεν είναι δικαιολογία.

Μιλάτε για τη δυναμική της ομάδας μου, είναι σημαντικό αυτό. Είχαμε ένα ματς γεμάτο συναισθήματα στο Μαυροβούνιο. Παίξαμε πολύ καλά. Έχουν χάσει πολλές καλές ομάδες εκεί. Ίσως δεν ήμασταν τόσο έτοιμοι σήμερα. Επαναλαμβάνω, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Το Μιλάνο παίζει στο υψηλότερο επίπεδο. Πρέπει να μην μας φύγει το ματς. Πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι και πιο σκληροί. Δεν υπάρχει ξεκούραση. Πρέπει να βγεις και να παίξεις, αυτές είναι οι περιστάσεις».

Μάλιστα από την μεριά του πρόσθεσε ότι «Οι διαιτητές έκαναν καλή δουλειά. Πρέπει να το πούμε αυτό. Είχαν μια δίκαιη διαιτησία σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Αυτό είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ» και κατέληξε αναφορικά με το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας και αν θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός ότι: «Δεν είναι δουλειά μου αυτή. Είμαι προπονητής, δεν τα ελέγχω αυτά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ