Σερέλης: «Εχουμε την αγωνία και την σοβαρότητα για να ανταπεξέλθουμε»

Σερέλης: «Εχουμε την αγωνία και την σοβαρότητα για να ανταπεξέλθουμε»

Ο προπονητής του Λαυρίου στάθηκε στην υπόθεση-σωτηρία της κατηγορίας για την ομάδα του και το εάν κάνει υπολογισμούς για να τα καταφέρει.

Για τη δύσκολη βαθμολογική θέση που βρίσκεται το Λαύριο μίλησε ο Χρήστος Σερέληες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και την επιστροφή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στην αγωνιστική δράση.

Ο προπονητής του Λαυρίου είπε:

– Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό, σε αναγκάζει ο Ολυμπιακός να κάνεις λάθη, δεν είναι ακριβώς λάθος το κλέψιμο που θα σου κάνει ο Ολυμπιακός. Κάναμε 2-3 επιλογές λάθος στο τέλος, που μας στοίχισαν. Το σίγουρο είναι ότι κάναμε την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση και δεν πήραμε… τίποτα. Βέβαια, πριν το ματς με τον Ολυμπιακό δεν περιμένεις να πάρεις κάτι, αλλά έτσι όπως έγινε το παιχνίδι, θεωρώ πως αν κάναμε την επίθεση «5 εναντίον 5″, έστω κι αν την χάναμε, θα είχαμε το χρόνο να παίζαμε καλύτερη άμυνα. Μετά το λάθος στο out, δεχθήκαμε ένα εύκολο καλάθι κι αυτός μας στοίχισε περισσότερο από όλα».

– Για τις εμφανίσεις του Λαυρίου μέχρι τώρα πρόσθεσε: «Έχουμε παίξει άσχημα στο πρωτάθλημα, έχουμε κάνει κακές εμφανίσεις και έχουμε χάσει παιχνίδια που έπρεπε να τα χάσουμε. Αν θυμηθούμε πως χάσαμε στον Πανιώνιο, «φάγαμε» 101 πόντους. Από εκεί και πέρα, πρέπει να αναγνωρίσω στα παιδιά πως κάνουν προπόνηση μαζί 10 ημέρες, και λόγω τραυματισμών, αλλά και αλλαγών. Θεωρώ πως θα δείξουμε καλύτερα πράγματα στα τελευταία παιχνίδια».

– Για το αν κάνει υπολογισμούς, οδεύοντας προς το τέλος δήλωσε: «Εάν δεν κάνουμε υπολογισμούς, είναι σίγουρο ότι θα πέσουμε. Προφανώς και μετράμε κι \\\.

– Για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο ανέφερε: «Έχει επιστρέψει και προπονείται εδώ και μια εβδομάδα με την ομάδα. Μας βοηθάει πάρα πολύ. Δίνει δύναμη στους υπόλοιπους παίκτες, ακόμα και αν δεν παίζει καλά. Ακόμα δεν έχει δείξει αυτά που μπορεί να κάνει, αλλά πλέον είναι μέλος της ομάδας και φάνηκε τι ενέργεια και τι ποιότητα δίνει στην ομάδα, ακόμα κι αν δεν σκοράρει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ