Μαστρογιαννόπουλος: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες το ματς»

Μαστρογιαννόπουλος: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες το ματς»

Ο γκαρντ του Λαυρίου δήλωσε ότι απέναντι στον Ολυμπιακό πρέπει να υπάρχει 40 λεπτά συγκέντρωσης, ενώ υποστήριξε ότι πρέπει να είναι 10 φορές καλύτερη η ομάδα του για να σώσει την κατηγορία.

Ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στάθηκε στον τρόπο που πρέπει να αγωνιστεί η ομάδα του για να σώσει την κατηγορία.

Ο γκαρντ του Λαυρίου υποστήριξε αρχικά και αναφορικά με το ματς με τους Ερυθρόλευκους πως: «Παίξαμε καλά. Μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, που ήμασταν κακοί αμυντικά, είπαμε πως πρέπει να κάνουμε περισσότερα πράγματα στην άμυνα. Δουλέψαμε πολύ σκληρά αυτή την εβδομάδα. Τώρα, με ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, αν δεν είσαι συγκεντρωμένος και τα 40 λεπτά, δεν έχεις καμία τύχη. Θεωρώ ότι κρίθηκε στις λεπτομέρειες το παιχνίδι».

Για τις τρεις νίκες που πρέπει να κάνει στη συνέχεια το Λαύριο, συμπλήρωσε: «Πρέπει να παίξουμε δέκα φορές καλύτερα στη συνέχεια. Τα επόμενα παιχνίδια είναι πολύ πιο δύσκολα και κρίσιμα για εμάς. Θα δουλέψουμε σκληρά και κοιτάμε το επόμενο ματς, που είναι πολύ σημαντικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ