Μια ακόμα… λάμψη του Φάρου

Μια ακόμα… λάμψη του Φάρου

Απίστευτα πράγματα από την ΕΟΚ και την ΚΕΔ με τους τρεις διαιτητές που είχε ορίσει για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Προσπαθούν να μαζέψουν τα... ασυμμάζευτα αλλά ο κόσμος βλέπει και καταλαβαίνει

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κάποιος το τελευταίο κατόρθωμα της ΕΟΚ του Γιώργου Βασιλακόπουλου και της Κεντρικής επιτροπής διαιτησίας στο μπάσκετ. Ναι της επιτροπής που θεωρεί ότι τα πάντα λειτουργούν… ρολόι στην ελληνική διαιτησία. Τι άλλο λοιπόν θα δουν τα μάτια μας και θ’ ακούσουν τ’ αυτιά μας;

Την περασμένη Πέμπτη λοιπόν η ΚΕΔ όρισε Καρακατσούνη, Παπαπέτρου και Κορομηλά για να σφυρίξουν το παιχνίδι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός ήταν γνωστό πως δεν θα έπαιζε με Έλληνες διαιτητές και αυτό επισημοποίησε μετά τον ορισμό από την κεντρική επιτροπή διαιτησίας.

Υπήρξε όμως η χθεσινή συνάντηση των διοικήσεων των δύο ομάδων με τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τελικά το φύλλο αγώνα θα κλείσει στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ. Τι είχε κάνει όμως η ΚΕΔ; Είχε επιτρέψει στους δύο από τους τρεις διαιτητές που είχε ορίσει στο ντέρμπι (Καρακατσούνη και Παπαπέτρου) να σφυρίξουν στην τελική φάση του Κυπέλλου Κύπρου που γίνεται το Σαββατοκύριακο.

Έλα όμως που για να κλείσει το φύλλο αγώνα του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός είναι απαραίτητη η παρουσία των τριών διαιτητών. Κι έτσι οι ιθύνοντες της ΚΕΔ ζήτησαν από Καρακατσούνη κιαι Παπαπέτρου να επιστρέψουν άρον άρον στην Ελλάδα.

Υπάρχουν ερωτήματα που πρέπει ν’ απαντηθούν, όπως για ποιο λόγο επέτρεψαν στους δύο συγκεκριμένους διαιτητές να πάνε στην Κύπρο ενώ είχαν οριστεί για το ντέρμπι. Ο… Φάρος του ελληνικού αθλητισμού συνεχίζει να «λάμπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ