Φραγκιάς: «Αποκτήσαμε πλεονέκτημα παραμονής»

Φραγκιάς: «Αποκτήσαμε πλεονέκτημα παραμονής»

Συγχαρητήρια μοίρασε στους παίκτες του ο τεχνικός του Πανιωνίου μετά το διπλό στην Κρήτη.

Ο Πανιώνιος πήρε σπουδαία νίκη με 72-65 μέσα στο Ρέθυμνο επί της τοπικής ομάδας, κάνοντας σημαντικό βήμα για την παραμονή του.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Βασιλης Φραγκιάς στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του εκμεταλλεύθηκαν το άγχος των γηπεδούχων όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

«Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, οι οποίοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να γυρίσουν το παιχνίδι. Υπήρχε πολύ μεγάλη πίεση στο Ρέθυμνο για το αποτέλεσμα και εμείς το εκμεταλλευτήκαμε στο τέλος, όταν το άγχος άρχισε να βαραίνει τους παίκτες του. Εμείς κατορθώσαμε να μπούμε πάλι στο ματς, με την εμπειρία των παικτών μας, οπότε στο τέλος ήταν λίγο θέμα συγκέντρωσης και τύχης για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Εμείς συνεχίζουμε έχοντας ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω πόσες νίκες θα χρειαστούμε για να σωθούμε. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι πλέον έχουμε πλεονέκτημα έναντι του Ρέθυμνο Cretan Kings με δύο νίκες, ενώ με άλλες ομάδες έχουμε μειονέκτημα. Θα δούμε μέχρι το τέλος τι θα γίνει», είπε ο Φραγκιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ