Κορυφαίες αρλούμπες

Κορυφαίες αρλούμπες

Η ΟΔΚΕ προφανώς έχει δικό της τρόπο μέτρησης, προκειμένου να φανεί χρήσιμη στον Γιώργο Βασιλακόπουλο

Η… λαλίστατη τον τελευταίο καιρό Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας, αυτή που τόσο καιρό δεν έχει αρθρώσει λέξη για τα οφειλόμενα προς τους διαιτητές (πάνω από 3.500.000 ευρώ), επιχείρησε να βάλει τον Γιώργο Βασιλειάδη στη θέση του. Και τι ανέφερε; «Σας δηλώνουμε ότι η Ελληνική Διαιτησία Καλαθοσφαίρισης, η οποία δεν τυγχάνει επιχορήγησης από το υπουργείο σας, παραμένει στα υψηλότερα κλιμάκια διαιτησίας παγκοσμίως».

Φανταζόμαστε αναφέρεται στη… φυσική ομορφιά των Ελλήνων διαιτητών, ότι είναι πιο… μπρουτάλ από τους συναδέλφους τους στην Ισπανία, ότι έχουν το δικό τους στυλ. Αν, πάντως, μιλά με αριθμούς, τότε μάλλον μας κάνει πλάκα.

Μπήκαμε στον κόπο, που η διοίκηση της ΟΔΚΕ δεν μπήκε, να μετρήσουμε το πόσο… κορυφαίοι είμαστε. Και πώς το μετρά κανείς αυτό; Προσθέτει (αυθαίρετα) τους διαιτητές που παίζουν στην Ευρωλίγκα, με αυτούς που παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ κι έχει το σύνολο των Ευρωπαίων κορυφαίων.

Ο σχετικός πίνακας:

ΧΩΡΑΕΥΡΩΛΙΓΚΑΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚΣΥΝΟΛΟ
Ισπανία8311
Σερβία639
Πολωνία459
Ιταλία268
Τουρκία258
Σλοβενία628
Γαλλία347
Λετονία257
Ελλάδα246


Οι κορυφαίοι είπατε; Πάμε να το ξαναδούμε. Πώς μετράτε την κατάκτηση της κορυφής; Την επόμενη φορά που θα πείτε το δικό σας παραμύθι, βάλτε κι έναν δράκο μέσα, να έχει ενδιαφέρον.

Αντί επιλόγου: Επειδή υπάρχουν κι οι… πονηρούληδες, δεν συμπεριλαμβάνουμε σε αυτή τη λίστα τους Χριστοδούλου, Γκόντα και Φούφη, που σφυρίζουν στην Ευρωλίγκα, αλλά δεν μετέχουν του ελληνικού πρωταθλήματος (όπως και τον ΛαΜόνικα). Όχι να επαίρονται γι’ αυτούς που έχουν αποκλείσει και απειλούν με διαγραφή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ