Παπαμακάριος : «Το πραγματικό πρόσωπο μας στη Ρόδο»

Παπαμακάριος : «Το πραγματικό πρόσωπο μας στη Ρόδο»

Ο γκαρντ του Γυμναστικού Λάρισας Φάρος, έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι του Σαββάτου στην Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό.

Ο Γυμναστικός Λάρισας Φάρος φιλοξενείται το Σάββατο (9/12, 18:30) από τον Κολοσσό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τον Μανώλη Παπαμακάριο να εξηγεί όσα η ομάδα του πρέπει να κάνει προκειμένου να φύγει νικήτρια από τη Ρόδο.

Οι Θεσσαλοί θέλουν να αφήσουν πίσω την βαριά εντός έδρας ήττα από το Ρέθυμνο (70-89) ώστε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

«Πρέπει να αφήσουμε πίσω την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής και να προσπαθήσουμε άμεσα να την καλύψουμε. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ μέσα στην εβδομάδα και θέλουμε να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο στη Ρόδο. Θεωρώ πως αδικήσαμε τους εαυτούς μας την περασμένη εβδομάδα. Φυσικά και υπάρχουν στο πρόγραμμα και οι ήττες, όμως αυτό που μας ενόχλησε ήταν η άσχημη εμφάνιση. Πρώτα από όλα θέλουμε να παίξουμε καλά κι αν τα καταφέρουμε, πιστεύω θα νικήσουμε.

Δεν υπάρχει ομάδα που θα μας χαριστεί, κάθε λάθος το πληρώνεις. Από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να οδηγήσουμε τον Κολοσσό στο λάθος και να του βάλουμε πίεση από το ξεκίνημα. Συνήθως όταν παίζουν ομάδες σχεδόν ίδιας δυναμικότητας, το άγχος το έχει ο γηπεδούχος αλλά αυτό μπορεί να μας γυρίσει μπούμερανγκ εάν δεν είμαστε δυνατοί στο ξεκίνημα», έγραψε χαρακτηριστικά ο έμπειρος γκαρντ στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ