Δ. Γιαννακόπουλος: «Μαζί με τον Παύλο τώρα ο Θανάσης, στο χέρι μας να συνεχίσουμε τις επιτυχίες»

Δ. Γιαννακόπουλος: «Μαζί με τον Παύλο τώρα ο Θανάσης, στο χέρι μας να συνεχίσουμε τις επιτυχίες»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απευθύνθηκε στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι συνόδευσαν τον Θανάση στην τελευταία του κατοικία.

Ήταν όλοι εκεί στο τελευταίο αντίο του τελευταίου ρομαντικού, του μεγάλου Θανάση Γιαννακόπουλου. Τραγική φιγούρα ο ανιψιός του Δημήτρης Γιαννακόπουλος, συνεχιστής της οικογενείας σε ΒΙΑΝΕΞ και Παναθηναϊκό.

Ο ηγέτης της πράσινης ΚΑΕ λίγο πριν την τέλεση της νεκρώσιμης ακολουθίας στο Α΄Νεκροταφείο απευθύνθηκε στους εκατοντάδες οπαδούς και απλούς φίλους του Παναθηναϊκού που από το πρωί αποχαιρετούν τον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συγκίνησε στην ομιλία του προς τον κόσμο. Δακρυσμένος ο ηγέτης του Παναθηναϊκού τόνισε πως Παύλος και Θανάσης είναι μαζί στον ουρανό.

«Τώρα ο Θανάσης είναι δίπλα στον Παύλο στον ουρανό. Να ξέρετε πως και ο Θανάσης σας αγαπούσε όλους πολύ, όπως και ο Παύλος. Είναι στο χέρι μας να συνεχίσουμε τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού για να χαίρονται και εκείνοι από ψηλά», τόνισε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της ομάδας μπάσκετ του τριφυλλιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ