ΑΕΚ: Διάταση στον προσαγωγό ο Θίοντορ, «τρέχει» για Μπάμπεργκ

ΑΕΚ: Διάταση στον προσαγωγό ο Θίοντορ, «τρέχει» για Μπάμπεργκ

Ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αρη και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον επαναληπτικό με την Μπάμπεργκ - Ενα ακόμα πρόβλημα για τον Ιταλό τεχνικό, μετά τον Ματσιούλις.

Ατυχος στάθηκε ο Τζόρνταν Θίοντορ στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αρη στο ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική της Basket League, καθώς στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση και αποχώρησε αμέσως για τα αποδυτήρια.

Ο Αμερικανός γκαρντ εξετάστηκε από τους γιατρούς της Ενωσης και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι έχει υποστεί διάταση στον προσαγωγό. Ο τραυματισμός του 29χρονου άσου προκαλεί έντονο πονοκέφαλο στον Λούκα Μπάνκι, ενόψει της ρεβάνς με την Μπάμπεργκ για τα προημιτελικά του Basketball Champions League.

Ο εκ των πρωταγωνιστών της ΑΕΚ στη φετινή σεζόν θα κάνει πλέον αγώνα δρόμου για να προλάβει το μεγάλο παιχνίδι με τη γερμανική ομάδα, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τετάρτη (03/04, 19:30).

Εκτός από τον Αμερικανό, ο Ιταλός τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα του Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι με την Μπάμπεργκ και θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν.

Ο Θίοντορ στον αγώνα με τον Αρη έμεινε στο παρκέ 16:21 λεπτά, στα οποία είχε 8 πόντους με 3/3 δίποντα και 2/2 βολές, ενώ παράλληλα είχε 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ