Μάντζαρης: «Θέλω να είμαι καλύτερος και να βοηθάω όσο μπορώ την ομάδα»

Μάντζαρης: «Θέλω να είμαι καλύτερος και να βοηθάω όσο μπορώ την ομάδα»

Ο Έλληνας γκαρντ ήταν ουσιαστικός απέναντι στο Ρέθυμνο και τόνισε ότι οι μεγάλες ομάδες ξεχωρίζουν στα δύσκολα και έτσι πρέπει να κάνει και ο Ολυμπιακός.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης έχει περάσει μία περίεργη χρονιά. Δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην ομάδα του Ολυμπιακού, έχοντας ως προπονητή τον Ντέιβιντ Μπλατ, όμως από τη στιγμή που οι Ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν τον Βασίλη Σπανούλη πια, ο «Μάντζα» είναι απαραίτητος.

Ο 29χρονος γκαρντ δήλωσε μετά το ματς στην κάμερα της ΕΡΤ, ότι όλοι μαζί χάνουν και όλοι μαζί κερδίζουν στο Λιμάνι και υποστήριξε ότι θέλει να βοηθάει την ομάδα του για να έρθουν οι νίκες.

Αρχικά ο Μάντζαρης δήλωσε ότι: «Κακά τα ψέματα εδώ που φτάσαμε δεν τα περιμέναμε έτσι τα πράγματα. Δεν εξαρτιόμαστε μόνο από εμάς. Την Πέμπτη θα ξέρουμε, αυτό είναι το καλό για την οκτάδα. Έπρεπε να αντιδράσουμε. Με τη Ζαλγκίρις στα τελευταία 15′ δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Πρέπει να συνεχίσουμε, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Οι μεγάλες ομάδες από τις μέτριες ομάδες ξεχωρίζουν στα δύσκολα. Στις επιτυχίες όλοι πανηγυρίζουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Μακάρι να ήμασταν έτσι και στο προηγούμενο παιχνίδι. Ήμασταν σοβαροί και τα καταφέραμε».

Αναφορικά με τον ίδιο, ο Έλληνας γκαρντ δήλωσε: «Θέλω και εγώ να είμαι καλύτερος και να βοηθάω όσο μπορώ για να κερδίζει η ομάδα. Όλοι μαζί χάνουμε, όλοι μαζί κερδίζουμε. Έχουμε τραυματισμούς, όλοι πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω, για να καλύψουμε τα κενά τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ