Ζιάγκος: «Το μυαλό όλων στο παιχνίδι με την Κύμη»

Ζιάγκος: «Το μυαλό όλων στο παιχνίδι με την Κύμη»

Ο προπονητής του Ρεθύμνου τόνισε ότι ήθελε η ομάδα του να είναι ανταγωνιστική απέναντι στον Ολυμπιακό όμως δεν τα κατάφερε.

Το Ρέθυμνο παλεύει για να σώσει την κατηγορία και οπωσδήποτε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν ήταν και από αυτά που έχει σημειώσει ως αναγκαία για να βγάλει εις πέρας την αποστολή του. Κάθε άλλο, αφού οι Κρητικοί, όπως τόνισαν μετά σε δηλώσεις τους, σκέφτονται τον πρώτο… τελικό με την Κύμη την επόμενη αγωνιστική.

Πιο συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Ζιάγκος, προπονητής του Ρεθύμνου, υποστήριξε ότι: «Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί αλλά δεν τα καταφέραμε. Το μυαλό όλων είναι στο παιχνίδι με την Κύμη», ενώ αναφορικά με το που εστιάζει η ομάδα του και το πως θα πετύχει την παραμονή της, δήλωσε:

«Στην αποφασιστικότητα και την ψυχολογία των παιδιών. Αυτά τα στοιχεία θα παίξουν ρόλο σε παιχνίδια που είναι ζωής και θανάτου. Αυτά τα ματς δεν κερδίζονται από τις τακτικές αλλά από τους παίκτες, την ψυχολογία και το πόσο πολύ θέλουμε να κερδίσουμε».

Τέλος ο κόουτς των Κρητικών, είπε: « Συγχαρητήρια στην εφηβική ομάδα του Ρεθύμνου που κατέκτησε την 3η θέση στο Παγκρήτιο πρωτάθλημα. Τα παιδιά έδωσαν τον δικό τους αγώνα και είναι άξια συγχαρητηρίων και αυτά και ο προπονητής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ