ΑΕΚ: Προπονήθηκε ο Ξανθόπουλος, εκτός ο Θίοντορ

ΑΕΚ: Προπονήθηκε ο Ξανθόπουλος, εκτός ο Θίοντορ

Στην προπόνηση της ΑΕΚ συμμετείχε την Παρασκευή ο Βασίλης Ξανθόπουλος, την ώρα που ο Τζόρνταν Θιόντορ έμεινε εκτός, μετά τη συμμετοχή του στο ματς με Μπάμπεργκ.

Την προσοχή της στο πρωτάθλημα στρέφει η ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό στο final-4 του Basketball Champions League. Το Σάββατο (6/4, 17:00 – ΕΡΤ3 Live) η ομάδα του Λούκα Μπάνκι αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Λαύριο στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League.

Πλέον στόχος της Ενωσης είναι η κατάληψη της 2ης θέσης μετά και την τιμωρία του Ολυμπιακού που τον αφήνει πολύ πίσω.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (5/4) που έγινε στο «Νίκος Γκάλης» ο Ιταλός τεχνικός είδε να συμμετέχει ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο οποίος φαίνεται να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού, που τον ταλαιπωρεί από το Ρίο ντε Τζανέιρο.

Αντιθέτως εκτός τέθηκε και πάλι ο Τζόρνταν Θιόντορ ο οποίος επιβαρύνθηκε όπως φαίνεται από τη συμμετοχή στο ματς με τη Μπάμπεργκ. Πλέον οι άνθρωποι της Ενωσης θέλουν ο Αμερικανός να επιστρέψει όταν είναι απολύτως έτοιμος παίρνοντας τον χρόνο που χρειάζεται.

Εξάλλου, για μία ακόμη φορά ο Βασίλης Καββαδάς γυμνάστηκε ατομικά, ενώ φυσικά νοκ-άουτ έχει τεθεί ο Γιόνας Ματσιούλις ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα χάσει όλο το υπόλοιπο της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ