Μπάνκι: «Δεν έχει σημασία η βαθμολογία, να παίζουμε με σωστό τρόπο»

Μπάνκι: «Δεν έχει σημασία η βαθμολογία, να παίζουμε με σωστό τρόπο»

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για τη δύσκολη επικράτηση της ομάδας του κόντρα στο Λαύριο και την αντίδραση της μετά τον αποκλεισμό στο Basketball Champions League.

Μερικές ημέρες μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Basketball Champions League από την Μπάμπεργκ, η ΑΕΚ κλήθηκε να κάμψει την αντίσταση του Λαυρίου εκτός έδρας. Αποστολή που φάνηκε δύσκολη, αφού η Ένωση χρειάστηκε την παράταση για να τα καταφέρει.

Μετά το ματς ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για το πόσο σημαντική είναι η νίκη για την ψυχολογία της ομάδας του, αδιαφορώντας μάλιστα για την βαθμολογική της θέση.

Συγκεκριμένα είπε: «Δύσκολη, αλλά σημαντική νίκη. Δεν είναι εύκολο να έχεις συγκέντρωση μετά από το παιχνίδι της Τετάρτης, που έφερε απογοήτευση σε όλους. Από τη στιγμή που παίξαμε κάναμε καλή εμφάνιση και πήραμε τη νίκη.

Το πιο σημαντικό είναι να δείξουμε στους εαυτούς μας και στον κόσμο πως είμαστε ακόμα συγκεντρωμένοι. Είχαμε μεγάλη διάθεση να παίξουμε στο Final Four κόντρα σε όλα. Θέλαμε να παίξουμε καλά κόντρα στο Λαύριο, που κέρδισε το Περιστέρι 2 εβδομάδες πριν και έφτασε κοντά στο να κερδίσει τον Ολυμπιακό. Δεν έχει σημασία η βαθμολογία. Έχει σημασία να δείξουμε κάθε φορά την διάθεση να παίζουμε με τον σωστό τρόπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ