Στα άκρα οι σχέσεις του Ολυμπιακού με τον Τουπάν

Στα άκρα οι σχέσεις του Ολυμπιακού με τον Τουπάν

Ο Γάλλος δεν θέλει να παίξει στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να φτάσει το θέμα στα δικαστήρια

Ο Αξέλ Τουπάν θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό και μάλιστα δεν σκοπεύει να αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με την διοίκηση των ερυθρόλευκων να είναι αποφασισμένη να φτάσει το θέμα στα δικαστήρια.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως ο Γάλλος φόργουορντ επιθυμεί να αποχωρήσει από τους ερυθρόλευκους, με τις τελευταίες πληροφορίες πάντως ν’ αναφέρουν ότι ο Τουπάν δεν θέλει να πάει να παίξει στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, την στιγμή όμως που έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ο Τουπάν εμφανίζεται δυσαρεστημένος από το θέμα των πληρωμών αλλά και τον τρόπο που του έχει συμπεριφερθεί ο Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους.

Ο Τουπάν λέει πως δεν πρόκειται να πάει στο ΣΕΦ για να παίξει στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και αν κάνει τελικά κάτι τέποιο, είναι σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός θα πάει το θέμα στα δικαστήρια, για να προασπίσει τα συμφέροντα του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ