Ολυμπιακός : Με δέκα παίκτες κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός : Με δέκα παίκτες κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με 10 παίκτες απέναντι στον ΠΑΟΚ, εκ των οποίων μόλις οι οκτώ είναι επαγγελματίες, λόγω των εξελίξεων με τους Ουέμπερ και Τουπάν.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ για την 24η αγωνιστική της Basket League και ο Ντέιβιντ Μπλατ θα έχει στη διάθεση του μόλις 10 παίκτες.

Οι εξελίξεις με τις υποθέσεις των Ουέμπερ και Τουπάν και η δεδομένη αποχώρηση τους έχει αναγκάσει τον τεχνικό του Ολυμπιακού να υπολογίζει μόλις 10 παίκτες, εκ των οποίων οι 8 είναι επαγγελματίες.

Οι τραυματισμοί των Σπανούλη και Στρέλνιεκς, η άδεια που έχει πάρει ο Γκος για να πάει στην Αμερική, αλλά και οι αποχωρήσεις των Ουέμπερ και Τουπάν έχουν δέσει τα χέρια του Μπλατ που υπολογίζει σε οκτώ επαγγελματίες, τον Κολοβερό και τον Ζευγαρά και πιθανότατα κι έναν έφηβο.

Αναλυτικά οι αποστολές των ομάδων:

Ολυμπιακός (Μπλατ): Μιλουτίνοφ, Πρίντεζης, Βεζένκοβ, Παπανικολάου, Μάντζαρης, ΛεΝτέι, Μπόγρης, Αγραβάνης, Κολοβέρος και Ζευγαράς.

ΠΑΟΚ (Παπαθεοδώρου): Τζέφερσον, Χρυσικόπουλος, Κόνιαρης, Τέπιτς, Τσόχλας, Μαργαρίτης, Ζάρας, Ιατρίδης, Χάτσερ, Γκάρετ, Γκος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ