Βουγιούκας: Θα δώσουμε τα πάντα με ΤΣΣΚΑ

Βουγιούκας: Θα δώσουμε τα πάντα με ΤΣΣΚΑ

Ο Ιαν Βουγιούκας μίλησε μετά τον αγώνα κόντρα στο Φάρο Λάρισας στην κάμερα της ΕΡΤ και τόνισε: «Σίγουρα θέλαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Έχουμε δύσκολα ματς μπροστά μας στην Ευρωλίγκα, ο κόουτς μας κράτησε σήμερα… ζεστούς, όλοι έπαιξαν καλά και είμαστε ευχαριστημένοι». Για το τρίποντο που πέτυχε: «Έχω να βάλω τρίποντο από το 2008 […]

Ο Ιαν Βουγιούκας μίλησε μετά τον αγώνα κόντρα στο Φάρο Λάρισας στην κάμερα της ΕΡΤ και τόνισε: «Σίγουρα θέλαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Έχουμε δύσκολα ματς μπροστά μας στην Ευρωλίγκα, ο κόουτς μας κράτησε σήμερα… ζεστούς, όλοι έπαιξαν καλά και είμαστε ευχαριστημένοι».
Για το τρίποντο που πέτυχε: «Έχω να βάλω τρίποντο από το 2008 ή από το 2009 στο ελληνικό πρωτάθλημα, γι’ αυτό και το πανηγυρίσαμε έτσι».
Όσο για τη συνέχεια ο Ίαν Βουγιούκας ανέφερε: «Τώρα έχουμε μπροστά μας το ματς με την ΤΣΣΚΑ, που είναι μία πολύ δυνατή και έμπειρη ομάδα. Έχασαν στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ και σίγουρα θα θέλουν τη νίκη, όμως εμείς θα δώσουμε τα πάντα για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ