Ολυμπιακός: Οριστικά εκτός ο Πρίντεζης με ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Οριστικά εκτός ο Πρίντεζης με ΑΕΚ

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα (19/4) με την υπόλοιπη ομάδα και δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ το Σάββατο.

Τελικά επιβεβαιώθηκαν οι… φόβοι για τη συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στη μέση του δεν προπονήθηκε ούτε την Παρασκευή στο ΣΕΦ και όπως ήταν αναμενόμενο αποκλείστηκε από την αποστολή των Ερυθρολεύκων.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ τον περίμενε μέχρι και την τελευταία στιγμή όμως από τη στιγμή που δεν μπόρεσε και πάλι να γυμναστεί μαζί με τους συμπαίκτες του ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού θα μείνει εκτός για το παιχνίδι με την Ένωση και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στο επόμενο ματς με τον Προμηθέα στο Φάληρο.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο υπαρχηγός των Ερυθρολεύκων ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος και από εκείνη τη στιγμή και έπειτα δεν έχει προπονηθεί καθόλου με την ομάδα του.

Οι Πειραιώτες γυμνάστηκαν κανονικά την Παρασκευή και εκτός αποστολής αναμένεται να είναι και οι γνωστοί Βασίλης Σπανούλης και Γιάνις Στρέλνιεκς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ