Σερέλης: «Άδικο να είμαστε στην Α2»

Σερέλης: «Άδικο να είμαστε στην Α2»

Ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, μίλησε για τη «μάχη» που δίνει το Λαύριο για παραμονή στην κατηγορία.

O Xρήστος Σερέλης περίμενε πως η ομάδα του θα κατάφερνε να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία από σήμερα, πήγε να το πετύχει μετά από πολλή προσπάθεια, αλλά στο τέλος δεν είχε τις λύσεις.

Ο προπονητής του Λαυρίου δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στη Χαλκίδα:

«Θέλαμε να κερδίσουμε σήμερα για να μένουμε 100 τις 100 στην κατηγορία και να μην περιμένουμε το παιχνίδι της Τετάρτης και της επόμενης αγωνιστικής. Το ματς κρίθηκε στην άμυνα, όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα που παίζει για την ζωή της και η άμυνα σου δεν είναι καλή έχεις πρόβλημα. Αυτό πάθαμε εμείς κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Ένας παίκτης που είναι πολύ καλός σουτέρ, έχει ένα κύριο χαρακτηριστικό στο παιχνίδι του που είναι το σουτ, τον αφήσαμε να μας βάλει 20 πόντους. Για 6-7 αγωνιστικά λεπτά η Κύμη έβαζε την μπάλα στο καλάθι όπως ήθελε και αναγκαστήκαμε να κυνηγάμε σχεδόν σε όλο το ματς για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι.

Φτάσαμε στο τέλος να πάμε στο σουτ για την νίκη, είχαμε δύο ευκαιρίες, η μία πιο σοβαρή. Θα κλέβαμε όμως στην ουσία το παιχνίδι, δεν θα το αξίζαμε. Η Κύμη ήταν καλύτερη , αν ήταν ένα άλλο παιχνίδι ίσως να το είχαν καθαρίσει νωρίτερα, αλλά προφανώς αγχώθηκαν στο τέλος.

Αυτό εμείς προσπαθήσαμε να το εκμεταλλευτούμε, αλλά παρόλο που το ματς κρίθηκε στον πόντο και στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει εμείς, νομίζω ότι δίκαια κέρδισε η Κύμη.

Το μόνο καλό για εμάς είναι ότι ακόμα η παραμονή κρίνεται στα δικά μας χέρια, την Τετάρτη και όποτε γίνει η τελευταία αγωνιστική. Ευτυχώς λοιπόν που κρίνεται στα δικά μας χέρια γιατί βλέπουμε ότι υπάρχουν ομάδες οι οποίες τελειώνουν με διαφορετικές συνθέσεις το πρωτάθλημα και αυτό δημιουργεί σίγουρα πρόβλημα στις ομάδες που παλεύουν να σωθούν.

Δεν μπορώ να πω καλή συνέχεια στην Κύμη, γιατί αυτό θα σήμαινε μάλλον να πέσουμε εμείς κατηγορία, αν είδα καλά τα αποτελέσματα και την βαθμολογία.

Νομίζω ότι εμείς και η Κύμη είμαστε δύο ομάδες που έχουμε δείξει σε αυτά τα λίγα χρόνια ότι βρισκόμαστε δίκαια εδώ που βρισκόμαστε, γίνεται μια καλή προσπάθεια και είναι άδικο για μια από τις δύο να βρίσκεται του χρόνου στην Α2. Αυτή όμως είναι η ζωή!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ